Cijene proizvoda
Sve cijene proizvoda objavljene na prostaaktiv.com su označene u valutama EUR i KN. Nismo obveznici PDV-a. Cijene vrijede za jedan (1) komad osim ako nije drugačije navedeno. Cijene se mogu mijenjati bez prethodne obavjesti, kod kupnje vrijede cijene objavljene prilikom davanja narudžbe. To ne vrijedi u slučaju da je kod proizvoda navedena pogrešna cijena. U tom slučaju zadržavamo pravo storniranja narudžbe. Slike su simbolične i ne odražavaju u cijelosti stvarno stanje.  

Podatci o troškovima možebitne dostave i drugih troškova na raspolaganju su kupcu prilikom davanja narudžbe. 

Način plaćanja
Na internetskoj stranici prostaaktiv.net naručene proizvode možete platiti prilikom pouzeća gdje iznos kupnje plaćate kuriru dostavne službe.  

Način dostave
Dostava robe obavlja se u najkraćem mogućem vremenu. Za proizvode na zalihi predviđen rok dobave je 1-2 dana. Narudžbe zaprimljene do 15.00 sati u pravilu šaljemo isti dan. Dostava se obavlja u dogovorenom roku preko kurirske službe. Prodavač ne snosi odgovornost za moguće pogreške od strane dostavljača.

Korisnik je upoznat s svim informacijama glede prava od odustajanja prije svega uvjeta i načina izvršenja samog prava. Upoznat je s svim potrebnim informacijama u smislu mjesta gdje se korisnik može obratiti u slučaju pritužbi i informacija o garancijama, reklamacijama i drugih podataka.


Trošak dostave
Dostava je besplatna.

Oštećenja pri transportu
Kupac je kod preuzimanja pošiljke dužan pregledati njezin sadržaj. U slučaju fizičkih oštećenja npr. da se vide vidljivi znakovi otvaranja pošiljke prije isporuke, kupac je dužan cijelu pošiljku (paket, zaštitnu ambalažu i proizvod) reklamirati kod prodavača (obavijest pošaljite na našu e-mail adresu ili nas nazovite) kako bi prodavač mogao to proslijediti dostavljaču (DPD) koji je dužan riješiti reklamaciju na svoj trošak ako mu se dokaže odgovornost.